Hírek

Búcsúznak a nagyok, vár az iskola…

– Még csak tegnap volt, mikor először léptél be az óvoda kapuján, s mára már szinte iskolás lettél. Örömmel, mégis fájó szívvel engedünk el Benneteket, hiszen vár egy új világ: az ISKOLA!

A hely, ami rejtelmes és izgalmakkal teli, gyakran titokzatos, olykor szigorú, vidám, időnként szomorkás, ahol barátságok születnek, s ahol felfedezitek magatokban, mik azok a tantárgyak, amelyek ajtót nyitnak a tanulás világába, ami izgalommal tölt el, ami majd egyszer hivatássá is válik Számotokra.

Ezen a napon a legnagyobbakat az iskola várja . Az ünnepélyes búcsúztatón Boricsné Józsa Ildikó, óvodánk vezetője nagy szeretettel köszöntötte a ballagó nagycsoportosokat, bátorító szavaival köszönt el tőlük. Papp Zsolt igazgatónk szintén örömét fejezte ki, hogy hamarosan már az iskola falai között fognak találkozni, ahol megannyi új élmény várja őket, de akkor már mint kis diákokat. 

Csodálatos műsorral készültek a gyerekek és az óvoda teljes csapata. Közös éneklés és néptánc előadás kápráztatta el a vendégeket.